Rödingfilé svensk (2,5kg)
Rödingfilé med örttapenade Gösfilé
Ingredienser
Fisk
800 gram röding, eller öringfilé 1 msk rapsolja
salt
peppar
Mos
600 gram mandelpotatis
0,5 dl olivolja
flingsalt
vitpeppar
Smörsås
1 st Schalottenlök(ar)
1 msk smör
1 dl fiskbuljong, (av tärning eller konc fond)
1 dl grädde
50 gram smör
1 st citron(er), skal och saft
Tapenade
2 skiva(or) vitt bröd
0,5 st citron(er), skal och saft
persilja, timjan och dill, några nypor av vardera
Källa: Tasteline
Ingredienser
Ingredienser
Fisk
800 gram röding, eller öringfilé 1 msk rapsolja
salt
peppar
Mos
600 gram mandelpotatis
0,5 dl olivolja
flingsalt
vitpeppar
Smörsås
1 st Schalottenlök(ar)
1 msk smör
1 dl fiskbuljong, (av tärning eller konc fond)
1 dl grädde
50 gram smör
1 st citron(er), skal och saft
Tapenade
2 skiva(or) vitt bröd
0,5 st citron(er), skal och saft
persilja, timjan och dill, några nypor av vardera
Lämna ett svar