Om Svedens Fisk och Delikatess

Vi är din kompletta fiskleverantör som kan leverera fisk av hög kvalitet till bra priser. Svedens Fisk och Delikatess startades 2014 med idén om att erbjuda fisk, skaldjur och andra produkter av hög kvalitet, och att leverera varorna direkt till kundens dörr med god service. Därtill vill vi verka för ett hållbart fiske och en god havsmiljö, som vi tror är nyckeln till ett gott framtida fiske.

Vi planerar även att utöka vårt utbud av produkter här på Svedens Fisk och Delikatess. Inom en snar framtid
kommer du att kunna hitta vegetariska produkter av hög kvalitet från både hav och land.

Med ett helhetstänk för hållbarhet, miljö och djurens livskvalitet är vi din leverantör av högkvalitativa produkter från både hav och land. Välj oss för god service, snabb leverans och utmärkta produkter.

Ett hållbart fiske

Vi på Svedens Fisk och Delikatess tror på ett hållbart fiske och en god havsmiljö. Vi måste ta hand om våra hav och fiska på ett hållbart sätt, både när det kommer till fiskbestånd och miljö, för att även på lång sikt kunna njuta av havet och de delikatesser som det ger oss.

Stöd oss i vårt arbete och välj produkter från Svedens Fisk och Delikatess. Vi erbjuder fisk och skaldjur av hög kvalitet som har fiskats på ett hållbart sätt, och vi brinner för att leverera enbart det bästa till våra kunder.

Leveransområden

Vi levererar hemkörning i bl.a Örebro, Flen, Nyköping, Norrköping samt hela Mälardalens område. Kontakta oss gärna för ytterligare information,

Min Vagn (föremål)

Inga produkter i kundvagnen.