Löjrom (Kalix 0,5kg)
Löjrom (Kalix 0,5kg)

 
Ägghalvor med löjrom
Ingredienser
 4 st ägg
 0,5 st röd lök
 80 gram amerikansk löjrom
 0,25 kruka(or) färsk dill
Tillagning
1

Koka äggen mjuka. Ca 6-8 min beroende på storlek. Spola dem kalla, skala och dela äggen på mitten.

2

Skala och finhacka rödlöken.

3

Toppa ägghalvorna med en klick löjrom, hackad rödlök och en dillvippa. Servera som en del på julbordet.

Källa: Tasteline

Ingredienser

Ingredienser
 4 st ägg
 0,5 st röd lök
 80 gram amerikansk löjrom
 0,25 kruka(or) färsk dill

Instruktioner

Tillagning
1

Koka äggen mjuka. Ca 6-8 min beroende på storlek. Spola dem kalla, skala och dela äggen på mitten.

2

Skala och finhacka rödlöken.

3

Toppa ägghalvorna med en klick löjrom, hackad rödlök och en dillvippa. Servera som en del på julbordet.

Notes

Löjrom (Kalix 0,5kg)
Min Vagn (föremål)

Inga produkter i kundvagnen.