Löjrom (Kalix 0,5kg)
Ägghalvor med löjrom
Ingredienser
4 st ägg
0,5 st röd lök
80 gram amerikansk löjrom
0,25 kruka(or) färsk dill
Tillagning
1
Koka äggen mjuka. Ca 6-8 min beroende på storlek. Spola dem kalla, skala och dela äggen på mitten.
2
Skala och finhacka rödlöken.
3
Toppa ägghalvorna med en klick löjrom, hackad rödlök och en dillvippa. Servera som en del på julbordet.
Källa: Tasteline
Ingredienser
Ingredienser
4 st ägg
0,5 st röd lök
80 gram amerikansk löjrom
0,25 kruka(or) färsk dill
Instruktioner
Tillagning
1
Koka äggen mjuka. Ca 6-8 min beroende på storlek. Spola dem kalla, skala och dela äggen på mitten.
2
Skala och finhacka rödlöken.
3
Toppa ägghalvorna med en klick löjrom, hackad rödlök och en dillvippa. Servera som en del på julbordet.